Ελλάδα

Σοκ στην Κυπαρισσία: Τον σκότωσε για ένα «φουσκωμένο» λογαριασμό

07.04.2021 | 18:03 Eνσωμάτωση

Ένας νεαρός επιχειρηματίας από την Κυπαρισσία έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, μέσα στο κατάστημά του, όταν ένας 72χρονος τον πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής.

Το φονικό έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μισή ώρα πριν, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό.

Ο 39χρονος θέλησε να τον εξυπηρετήσει, όμως, φέρονται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος.

Μισή ώρα μετά, επέστρεψε, κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο, μπήκε πίσω από τον κισέ που βρισκόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε μία φορά στο στέρνο.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να σωθεί. Ένας νεαρός άνδρας, παντρεμένος πρόσφατα που πριν από μόλις ένα χρόνο είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

«Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου»

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης, φέρεται να είπε, αποχωρώντας εκνευρισμένος τη πρώτη φορά από το μαγαζί: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου».

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν έδωσε σημασία στην απειλή.

Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στο LIVE NEWS μίλησε και ο Σπύρος Σαμαρτζής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διαφωνίας που είχε ο άτυχος επιχειρηματίας με τον πελάτη και μετέπειτα δολοφόνο του.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαρτζής, ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ το θύμα του μιλούσε ευπρεπώς, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. «Ο πελάτης αυτός μετά βγήκε έξω και έκανε φασαρία λέγοντας ότι είναι απατεώνες και φώναζε στον κόσμο που περίμενε» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/04/2021