2012

# 2012

ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ''ΣΦΡΑΓΙΔΑ'' ΤΩΝ ANONYMOUS

07.03.2012

ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ''ΣΦΡΑΓΙΔΑ'' ΤΩΝ ANONYMOUS

 

Πόλη του Βατικανού, Βατικανό

Ο δικτυακός τόπος του Βατικανού βρέθηκε στο στόχαστρο των Anonymous, οι οποίοι δήλωσαν ότι θέλουν να τιμωρήσουν «τη διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της».

 

Οι Anonymous «αποφάσισαν σήμερα να πολιορκήσουν την ιστοσελίδα σας αντιδρώντας στο παράλογο και αναχρονιστικό δόγμα, τις λειτουργίες και τις αντιλήψεις που ο κερδοσκοπικός οργανισμός σας μεταδίδει σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

 

Οι κυβερνοπειρατές διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η επίθεση αυτή δεν στρέφεται εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, ούτε εναντίον των πιστών, αλλά εναντίον «της διεφθαρμένης Ρωμαιοκαθολικής Αποστολικής Εκκλησίας».

 

Η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει και πέρσι, χωρίς επιτυχία, να επιτεθεί στο δικτυακό τόπο του Βατικανού.

 

«Κάψατε κείμενα τεράστιας ιστορικής και λογοτεχνικής αξίας, σκοτώσατε με βάρβαρο τρόπο όσους σας ασκούσαν κριτική [...], κάνατε τους αφελείς να πληρώνουν για να μπουν στον παράδεισο πουλώντας συγχωροχάρτια» προσθέτουν οι Anonymous, κατηγορώντας τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ότι «σκλάβωσε ολόκληρους λαούς».

 

«Σε πιο πρόσφατες εποχές, παίξατε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στους ναζί εγκληματίες πολέμου προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε ξένες χώρες και να γλιτώσουν τη Δικαιοσύνη. Επιτρέπετε καθημερινά οι εκπρόσωποι του κλήρου να παρενοχλούν παιδιά και τους καλύπτετε, όταν αποκαλύπτονται τα γεγονότα» συνεχίζουν και και εκφράζουν την ελπίδα τους η Εκκλησία «να ξεπέσει σε αυτό που είναι πραγματικά... ένα λείψανο του παρελθόντος».

 

 

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

 

 

 

Δείτε τα ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης "Το Τέλος της Σιωπής" και "Ο Συνεργατης της Αλήθειας" για το σκάνδαλο κακοποιήσεων στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας και τα μέτρα που έλαβε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' και το Βατικανό για την καταπολέμηση του.


επιστροφή

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΣΕΖΟΝ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή