2012

# 2012

ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΠΟΣΙ ΜΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΠΟΣΙ ΜΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Σύγκρουση ανάμεσα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Ουμπέρτο Μπόσι, πρώην συμμάχους στην προηγούμενη κυβέρνηση συνασπισμού, έχει πυροδοτήσει η τεχνοκρατική κυβέρνηση του Μάριο Μόντι.

 

Σύγκρουση ανάμεσα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Ουμπέρτο Μπόσι, πρώην συμμάχους στην προηγούμενη κυβέρνηση συνασπισμού, έχει πυροδοτήσει η τεχνοκρατική κυβέρνηση του Μάριο Μόντι. Ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Μπόσι, ζήτησε ανοικτά από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι «να ρίξει την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι, διότι σε διαφορετική περίπτωση η Λέγκα θα αποσύρει την υποστήριξή της από το περιφερειακό συμβούλιο της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο». Ο πρώην πρωθυπουργός από την πλευρά του απάντησε ότι «όποιος επέδειξε αίσθημα ευθύνης στηρίζοντας την κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει στάση. Εκανα ένα βήμα πίσω χωρίς να έχω καταψηφισθεί από το Κοινοβούλιο, μόνο για λόγους ευθύνης και πολιτικής καλαισθησίας. Οι λόγοι αυτοί υφίστανται και σήμερα». «Ανθρωπο χωρίς ανάστημα» χαρακτήρισε τον Μπερλουσκόνι ο Μπόσι επαναλαμβάνοντας ότι «το περιφερειακό συμβούλιο της Λομβαρδίας θα πέσει», από τη στιγμή που «μέλη του συλλαμβάνονται συνεχώς με κατηγορίες διαφθοράς».


 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr


 

Η "γοητευτική" πορεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την άνοδο στην επιχειρηματική σκηνή, την πολιτική του απογείωση και την πολυτάραχη γεμάτα σκάνδαλα ζωή του, αποτυπώνεται στο δίωρο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης, "Ο Γητευτής των Ιταλών"


επιστροφή

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΣΕΖΟΝ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή