2011-12

# 2011-12

14.25

04.07.2012

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η δύναμη των μπλε χαπιών εξακολουθεί να διατηρεί 8 παγκόσμια και ολυμπιακά ρεκόρ, ο άνθρωπος που δημιούργησε μια ολόκληρη γενιά υπεραθλητών δηλώνει περήφανος, τα θύματα μιας κρατικής πολιτικής προπαγάνδας μέσω του αθλητισμού πληθαίνουν.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

06.06.2012

Την άνοιξη του 1992 Σερβοβόσνιοι αστυνομικοί και παραστρατιωτικές ομάδες εισέβαλαν στα χωριά των Βόσνιων μουσουλμάνων στην περιοχή του Πριέντορ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εθνοκάθαρσης πάνω από 30.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά οδηγήθηκαν σε 'στρατόπεδα συγκέντρωσης'.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ

16.05.2012

Τι συμβαίνει στη γέφυρα ενός υπερσύγχρονου πλοίου και κανείς, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν αντιλαμβάνεται την επικείμενη καταστροφή; Ποια είναι η ευθύνη του καπετάνιου και πως αντιδρά όταν μια πλωτή πολιτεία με 4.229 ψυχές αρχίζει να βυθίζεται; 'Τελευταία Υπόκλιση', το νέο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης για τη ναυτική τραγωδία του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ

21.3.2012 & 04.04.2012

Ακτιβιστές ή αντάρτες του διαδικτύου; φαρσέρ, κοινοί χάκερς ή σύγχρονοι επαναστάτες με πληκτρολόγια και οθόνες; Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι μάσκες που σπέρνουν τον πανικό με τις επιθέσεις τους κι έχουν θέσει σε συναγερμό κυβερνήσεις και υπηρεσίες παγκοσμίως αποκαλύπτουν τους σκοπούς και τους στόχους τους. Οι διαβόητοι 'Anonymous' έρχονται στη τηλεόρασή σας στο νέο δίωρο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο 'Στρατιώτες δίχως Όνομα'.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

22.01.2012 & 05.02.2012

Επιχειρηματίας, μιντιάρχης, πολιτικός, νεωτεριστής, τροβαδούρος, χιουμορίστας, γόης, ιππότης, αυτοκράτορας, μάγος, πωλητής ονείρων, όπως κι αν χαρακτηρίσει κανείς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε επί δυο δεκαετίες ο γητευτής των Ιταλών. Στο νέο δίωρο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης, φίλοι και εχθροί, συνεργάτες και αντίπαλοι μιλούν για τον άνθρωπο-φαινόμενο που σημάδεψε την σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ιταλίας.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

''99%''

21.12.2011

Για εκατοντάδες χιλιάδες ''αγανακτισμένους'' πολίτες των ΗΠΑ, ο νέος πόλεμος της Αμερικής είναι οικονομικός. Η Εμπόλεμη Ζώνη ακολουθεί το αμερικανικό κίνημα, που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη για να ''καταλάβει'' τη Wall Street και να ''γκρεμίσει'' το τείχος της απληστίας ενός παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου σε κρίση.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ

23.10.2011

Την εφιαλτική ιστορία ενός πρωτοφανούς μαζικού εγκλήματος που συγκλόνισε το περασμένο καλοκαίρι την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφηγείται το νέο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο "Το Τέλος της Αθωότητας" στην πρεμιέρα του 9ου κύκλου της σειράς.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή