2005-06

# 2005-06

Η ΑΥΡΙΑΝΗ

17.03.2006

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Αντάρτες της Ερήμου" στη Δυτική Σαχάρα.

Το δίκαιο είναι μια έννοια σχετική που ο καθένας προσεγγίζει με βάση τα δικά του συμφέροντα. Μας το θύμισε η εξαιρετική εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη «Εμπόλεμη Ζώνη» που είχε ως θέμα την Δυτική Σαχάρα.

Γιώργο Δημοσθένους


ΕΓΝΑΤΙΑ ΘΕΣ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ

28.01.2006

Για το ντοκιμαντέρ "Το Μυστήριο του Περλ Χάρμπορ" στο Περλ Χάρμπορ.

Η ιδιωτική τηλεόραση είναι γνωστή για την τρομοκάλυψη που ακολουθεί στα κρίσιμα γεγονότα, έχει όμως και κάτι εκπομπές, άλλο πράμα. Όπως η «Εμπόλεμη Ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη ο οποίος πραγματικά κέντησε το βράδυ της Τρίτης με το «Το Μυστήριο του Πέρλ Χάρμπορ».


SPORDAY

07.12.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Σκλάβοι των Διαμαντιών" στη Σιέρα Λεόνε.

Τα φωτεινά παραδείγματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα από αυτά ήταν και η χθεσινή εξαιρετική εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη. «Εμπόλεμη Ζώνη», που ασχολήθηκε με τη Σιέρα Λεόνε, τη χώρα των διαμαντιών.

Μιχάλης Λεάνης


Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

11.12.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Σκλάβοι των Διαμαντιών" στη Σιέρα Λεόνε.

Η έρευνα του Σωτήρη Δανέζη για τους «Σκλάβους των Διαμαντιών» στη Σιέρα Λεόνε έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς όλα όσα κατέγραψε ο δημοσιογράφος με το φακό της Εμπόλεμης Ζώνης ήταν συγκλονιστικά.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

08.12.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Σκλάβοι των Διαμαντιών" στη Σιέρα Λεόνε.

Συγκλονιστική ήταν η εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη «Εμπόλεμη Ζώνη». Το οδοιπορικό του στη Σιέρα Λεόνε δύσκολο, εξαιρετικά ενδιαφέρον και με όσα ακούστηκαν απίστευτο να το φανταστείς ότι μπορεί να είναι αληθινά και να συμβαίνουν στην εποχή μας. Ήταν με δύο λόγια ένα καταπληκτικό ρεπορτάζ.

Ντέπυ Γκολεμά


Η ΒΡΑΔΥΝΗ

08.12.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Σκλάβοι των Διαμαντιών" στη Σιέρα Λεόνε.

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο κατέγραψε και ανέδειξε τα συμβάντα στη Σιέρα Λεόνε για τους "Σκλάβους των Διαμαντιών" στην εξαιρετική έρευνα που είδαμε στο τρίτο κατά σειρά ντοκιμαντέρ της "Εμπόλεμης Ζώνης", στο οποίο ο Σωτήρης Δανέζης παρέθεσε από τηλεοράσεως MEGA εύστοχα και με ακρίβεια τις πιο σημαντικές και άγνωστες ταυτόχρονα πτυχές του θέματος, αγγίζοντας στο σύνολο της εκπομπής μέσο μερίδιο 14.8%.


Η ΒΡΑΔΥΝΗ

13.10.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Άγιοι της Νέας Ορλεάνης" στη Νέα Ορλεάνη

Πλήρης και εμπεριστατωμένη, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, η έρευνα του Σωτήρη Δανέζη για τους Άγιους της «Νέας Ορλεάνης», που επέζησαν του κυκλώνα Κατρίνα, άνοιξε το βράδυ της Τρίτης το νέο κύκλο της Εμπόλεμης Ζώνης με ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα, καθότι η εκπομπή έχει τη φετινή σεζόν αρτιότερη τεχνικά υποστήριξη, κινηματογραφικών, για την ακρίβεια, προδιαγραφών.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

10.11.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Η Παράσταση" στη Βόρειο Κορέα.

Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή! Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς βλέποντας τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το Big Brother την ώρα που το Mega μετέδιδε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Η Παράσταση» μέσα από την εκπομπή «Εμπόλεμη Ζώνη» που ετοίμασε ο Σωτήρης Δανέζης με τη δημοσιογραφική του ομάδα.

Είναι κρίμα να διαπιστώνεις ότι υπάρχει κοινό που προτιμά να βλέπει δύο γυναίκες να «χτυπιούνται» σε μια δεξαμενή με λάσπη και τους τριγύρω να τσιρίζουν. Αντί να επιλέγει την ουσιαστική ενημέρωση για θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να δουν το φως της δημοσιότητας. Η άριστη δουλειά που παρουσίασε ο Σωτήρης Δανέζης είχε μερίδιο τηλεθέασης 15.9! ενώ το ριάλιτι του ΑΝΤ1 είχε 24.5%...Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

14.11.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Η Παράσταση" στη Βόρειο Κορέα

Εξαιρετική όπως πάντα η «Εμπόλεμη Ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη και η πρόσφατη έρευνα του δημοσιογράφου για τη Βόρειο Κορέα, που είδαμε προ ημερών από τη συχνότητα του MEGA.


Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

17.10.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Άγιοι της Νέας Ορλεάνης" στη Νέα Ορλεάνη.

Εξαιρετική η έρευνα του Σωτήρη Δανέζη στην πρεμιέρα της Εμπόλεμης Ζώνης (MEGA) για τους «Αγίους της Νέας Ορλεάνης» και τα όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινή πλέον επιβίωση.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

18.10.2005

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Άγιοι της Νές Ορλεάνης" στη Νέα Ορλεάνη.

Το οδοιπορικό του Σωτήρη Δανέζη στη Νέα Ορλεάνη, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα του τυφώνα "Κατρίνα" ήταν μια από τις καλύτερες εκπομπές της εβδομάδας που πέρασε. Μίλησαν κάτοικοι, πλημμυροπαθείς και μη, ειδικοί επιστήμονες, άνδρες της Εθνοφρουράς, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης.

Μαριάνα Τζιαντζή


Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

08.08.2005

Η Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, έστω και σε επαναλήψεις που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA, είναι ότι καλύτερο παρουσιάζει η ελληνική τηλεόραση την περίοδο του καλοκαιριού.


DOWN TOWN

14.10.2005

Πολύ μου αρέσουν οι εκπομπές του Δανέζη στο Μega. Πάει παντού στον πλανήτη, βρίσκει πρωταγωνιστές, από εγκληματίες μέχρι θύματα, πάει στα παλιά, έρχεται και στα καινούργια και ώρες ώρες σου θυμίζει εκπομπές σαν το "60 Minutes" το αμερικάνικο ή σαν κάτι μεγάλες ρεπορταζιακές του BBC.

Πέτρος Κωστόπουλος


ΛΟΙΠΟΝ

Ευτυχώς όμως το καλοκαίρι μας δίνει την ευκαιρία πολλές φορές να ξαναδούμε υπέροχες εκπομπές με πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Στην κατηγορία αυτή αναμφισβήτητα ανήκει η Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, καθώς το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε και το 27.4%.


7 ΜΕΡΕΣ TV

16.12.2005

Όσκαρ στο Σωτήρη Δανέζη επειδή η Εμπόλεμη Ζώνη του στο MEGA είναι εξαιρετική. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψουμε μια τόσο καλοδουλεμένη εκπομπή.


Η ΧΩΡΑ

10.11.2005

Τα συγχαρητήρια μας στον Σωτήρη Δανέζη και στην εκπομπή «Εμπόλεμη Ζώνη». Από τις λίγες τηλεοπτικές προτάσεις που πραγματικά αξίζει κανείς να δει.