# Μ. Ανατολή

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ

19.03.2004

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των αεροπορικών βομβαρδισμών και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ, ο Σωτήρης Δανέζης που κάλυψε για λογαριασμό του Mega τον πόλεμο και την πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσέιν, επιστρέφει στη Βαγδάτη και φωτίζει τα γεγονότα εκείνων των ημερών, αλλά και όσα ακολούθησαν.

online ντοκιμαντέρ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ

16.12.2003

Τον Ιούνιο του 1967 οι ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν στην Ιορδανία, τη Συρία και τα αιγυπτιακά στρατεύματα που είχαν προωθηθεί στην έρημο του Σινά. Ήταν το πρώτο προληπτικό, στρατιωτικό χτύπημα και η πιο σύντομη πολεμική σύγκρουση στη σύγχρονη ιστορία.

online ντοκιμαντέρ

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ

22.06.2005

Η Εμπόλεμη Ζώνη στις εγκαταστάσεις απ' όπου ξεκίνησε το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ αποκτούν πρόσβαση στην απαγορευμένη περιοχή του Αμίρ Αμπάτ όπου εδώ και 37 χρόνια βρίσκεται και λειτουργεί ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας αμερικανικής κατασκευής.

online ντοκιμαντέρ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ

24.02.2008

Στο Ισραήλ, την ώρα που τα τάνκς εισβάλλουν στη Γάζα και η κοινή γνώμη επιδοκιμάζει τους βομβαρδισμούς, κάποιοι άλλοι Ισραηλινοί δέχονται να χαρακτηριστούν, από τους συμπατριώτες τους, δειλοί και προδότες...

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

27.06.2006

Την ώρα που η Τεχεράνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δύση, η Εμπόλεμη Ζώνη ταξιδεύει στο Ιράν και παρουσιάζει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Μπουσέρ, τους πρωταγωνιστές της κατάληψης της αμερικανικής πρεσβείας το 1979 και το άγνωστο προφίλ του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

STATUS QUO, ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

30.12.2008

Ένα μήνα μετά τα βίαια επεισόδια στο Ναό της Αναστάσεως μεταξύ Ελληνορθοδόξων και Αρμενίων κληρικών, η Εμπόλεμη Ζώνη ταξιδεύει στους Αγίους Τόπους και επιχειρεί να ερευνήσει τα πραγματικά αίτια μιας διαμάχης αιώνων για την κυριαρχία στα πανάγια προσκυνήματα.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή