# Κ. Aμερική

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ

30.06.2004

Η εισβολή των Αμερικανών στον Παναμά το 1989, ήταν ο πρώτος πόλεμος της οικογένειας Μπους. Οι πρωταγωνιστές της εποχής αφηγούνται τα γεγονότα που οδήγησαν σε ένα από τους πιο σύντομους και αμφιλεγόμενους πόλεμους στην ιστορία.

online ντοκιμαντέρ

Η ΣΚΙΑ

20.04.2005

Τη δεκαετία του '80 η κεντρική Αμερική έγινε το πεδίο της πιο ωμής παρέμβασης της CIA και του Λευκού Οίκου. Η Εμπόλεμη Ζώνη παρουσιάζει την ιστορία του δωδεκαετούς εμφυλίου, τη δράση των «αποσπασμάτων θανάτου» και τη σκληρή αλήθεια για τις συμμορίες και το οργανωμένο έγκλημα στο Ελ Σαλβαδόρ.

online ντοκιμαντέρ

ΤΟ ΘΑΥΜΑ

21.03.2010 και 25.03.2010

Δέκα μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου 2010 φτάνει στην Αϊτή μια ελληνική εθελοντική ομάδα διάσωσης. Λίγες ώρες αργότερα η κυβέρνηση της χώρας ανακοινώνει ότι τερματίζονται οι επιχειρήσεις για την ανεύρεση επιζώντων. Οι διασώστες δεν μπορούν να προσφέρουν καμιά βοήθεια, τους λένε ότι έφτασαν πολύ αργά. Όπως αποδείχθηκε όμως, όχι πολύ αργά για ένα "θαύμα"...

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

07.02.2006

Το ταξίδι χιλιάδων λατινοαμερικών λαθρομεταναστών, από το Μεξικό στην έρημο της Σονόρα, είναι μακρύ και δύσκολο. Τους οδηγεί η ανάγκη για μια δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ελπίδα να καταφέρουν μια μέρα να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ

27.02.2007

Τα ανομολόγητα μυστικά του αρχαίου πολιτισμού των Μάγιας, η γενοκτονία των απογόνων τους κατά τη διάρκεια του αιματηρού εμφυλίου και η εφιαλτική πραγματικότητα γύρω από τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες χιλιάδων γυναικών στη Γουατεμάλα.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΖΑΚΑ

31.03.2009

Όταν η Αϊτή, η πατρίδα του Βουντού, γίνεται η πατρίδα εκατομμυρίων πεινασμένων, τότε πιστοί και ιερείς της αφρικανικής παραδοσιακής θρησκείας θυμούνται τον Cousin Zaka, τον Ξάδελφο Ζακά...

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή