# Ν. Aμερική

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤΣ

28.10.2003

Ο τελευταίος αποικιοκρατικός πόλεμος της Μ. Βρετανίας κράτησε 72 ημέρες. Οδήγησε στην πτώση της χούντας στην Αργεντινή και στην επανεκλογή της Μάργκαρετ Θάτσερ. Το μόνο που απομένει πλέον να θυμίζει εκείνη την περίοδο, είναι οι εγκαταλελειμμένες θέσεις μάχης, δύο στρατιωτικά νεκροταφεία και η μεγάλη βάση που διατηρεί η Μεγάλη Βρετανία, 8.000 μίλια μακριά από το έδαφός της.

online ντοκιμαντέρ

ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

14.10.2010

Τριάντα τρεις άνθρωποι, 700 μέτρα κάτω από τη γη, περιμένουν τη σωτηρία τους θαμμένοι ζωντανοί. Το παρασκήνιο της ιστορίας των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων στη Χιλή έρχεται στην Εμπόλεμη Ζώνη, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο Mega.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ

28.11.2006

Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα από το παρθένο τροπικό δάσος του Αμαζονίου έχουν παραδοθεί στα αλυσοπρίονα και τις μπουλντόζες. Η υλοτομία και η δημιουργία κτηνοτροφικών μονάδων είναι δύο από τους λόγους που οδηγούν στη συστηματική αποψίλωση. Ένας τρίτος, κρύβεται στο κρέας που καταναλώνουμε και στα ράφια των σούπερ μάρκετ...

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

18.04.2006

Στις ζούγκλες της Κολομβίας, εκεί όπου ο εμφύλιος μεταξύ των αριστερών ανταρτών και του κυβερνητικού στρατού μαίνεται επί τέσσερις δεκαετίες, στη χώρα που οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, παρασκευάζεται το 80% της κοκαΐνης παγκοσμίως.

δείτε περισσότερα

online ντοκιμαντέρ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ANA ΠΕΡΙΟΧΗ

Αφρική N. Αμερική Ωκεανία Ασία Ευρώπη Β.Αμερική Κ.Αμερική Μέση Ανατολή