ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Περίληψη: Ο Δημήτρης και ο Λάμπρος χάνουν το αγαπημένο λούτρινο της Λίλλυ και αυτό τους βάζει σε μπελάδες, προκειμένου να ηρεμήσουν την κόρη τους. Την ίδια ώρα, η Κάρμεν αγχώνεται με το πώς θα ανακοινώσει στον Τάκη την εγκυμοσύνη της, ειδικά όταν ο Τάκης έχει μια επεισοδιακή μέρα με τον Φίλιππο να είναι υπαίτιος γι' αυτό. Ωστόσο, βρίσκει την υποστήριξη που χρειάζεται στο πρόσωπο της Φαίης, η οποία στο μεταξύ έχει τις δικές της σκοτούρες, μετά τη σημαντική ανακοίνωση που της κάνουν η Δανάη με τον Πέτρο. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η ζωή πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες και στις τρεις οικογένειες, είτε είναι προετοιμασμένες γι' αυτό είτε όχι...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), 'Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ)

Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions