ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

Περίληψη: Η Φαίη αποφασίζει να διεκδικήσει την τοποθέτηση ενός σήματος STOP σε μια επικίνδυνη διασταύρωση της γειτονιάς και ζητάει τη βοήθεια της οικογένειας, για να το καταφέρει. Στο μεταξύ, η Δανάη αποφασίζει να τα ξαναβρεί με τον Χρήστο, τον μαθηματικό, μετά από όσα έγιναν με τον Πέτρο, ενώ ο Τάκης προσπαθεί να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο την επιθυμία της Κάρμεν να πάνε με ένα φιλικό τους ζευγάρι για... χορό. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Λάμπρος βάζει ένα στοίχημα με τον Δημήτρη για το αν μπορεί να πάρει το τηλέφωνο μιας άγνωστης γυναίκας σε μια καφετέρια. Και όχι μόνο κερδίζει το στοίχημα, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν όταν η γυναίκα αποκαλύψει ότι έχει γοητευτεί στ' αλήθεια από τον Λάμπρο...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), 'Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ)

Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions