ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ

Επεισόδιο 11

Περιγραφή:
Η Αλίκη ψάχνει για νυφικό αλλά ο Αντώνης ψάχνει... την πρώην γυναίκα του, τη Φαίη, με την οποία δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο! Πελαγωμένος και πανικόβλητος έχει βάλει κάτω τον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά δεν καταφέρνει να την εντοπίσει. Για κακή του τύχη, το ένοχο μυστικό του θα το μάθει ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος, η Νατάσσα. Και φυσικά θα αρχίσει να τον εκβιάζει για να μη μιλήσει στη μητέρα της. Ο Αντώνης θα υποκύψει και θα της δώσει χρήματα χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι με τα χρήματα αυτά η Νατάσσα θα σχεδιάσει την "απόδρασή" της από το camping!
Παράλληλα, ο Τάκης τσακώνεται για μια ακόμη φορά με τη Λίλα. Απογοητευμένος και πολύ νευριασμένος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Παίρνει ένα σάκο και γεμάτος θυμό ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι για την... αυλή των Βαρόνων! Χωρίς λεφτά δεν θα μπορούσε να πάει και πολύ μακρύτερα. 'Ετσι, αποφασίζει να στήσει μια σκηνή έξω από το σπίτι των βαρόνων. Η μετακόμισή του εκεί, θα ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο της Υβόννης και το... επιχειρηματικό ένστικτο του Χρύσανθου!
Ο Αχιλλέας, τέλος, εκμεταλλεύεται την ασθένειά του και κερδίζει ακόμα περισσότερο χρόνο με τη Σάντρα και τα δίδυμα. Ο 'Αγγελος απογοητεύεται και αποφασίζει πως δεν υπάρχει λόγος πια να προσπαθεί να κερδίσει τη Σάντρα. 'Ολα δείχνουν πως η Σάντρα κι ο Αχιλλέας θα συνεχίσουν να μοιράζονται την ίδια στέγη για αρκετό καιρό ακόμα. Τουλάχιστον, μέχρι να αποκαλυφθεί ένα μεγάλο ψέμα του Αχιλλέα...

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Ιεροκλής Μηχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου ('Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη),  Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παπά (Μαρία), Κατερίνα Παππά ('Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
'Εκτακτη συμμετοχή:Παναγιώτης Μπουγιούρης (Αχιλλέας)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, 'Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: 'Ανωση Α.Ε.