ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ

Επεισόδιο 2

Περιγραφή:  
Τα προβλήματα για τη Σάντρα, τη νέα γιατρό του κάμπινγκ, ξεκινάνε με το «καλημέρα». Μετά τον εκβιασμό των βαρόνων, μια καινούργια σύγκρουση την περιμένει! Μια απλή εξέταση στον Αντώνη θα οδηγήσει την Αλίκη να πιστέψει πως η Σάντρα την «πέφτει» στον καλό της. Και φυσικά γίνεται έξαλλη μαζί της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αχιλλέας, ο πρώην άντρας της Σάντρας έρχεται στο κάμπινγκ για να διεκδικήσει τα παιδιά τους.
'Οσο άσχημα όμως εξελίσσονται τα πράγματα για τη «νέα» του κάμπινγκ, άλλο τόσο ωραία δείχνουν να πηγαίνουν για έναν «παλιό». Ο Γιώργος, ετοιμάζεται να συναντηθεί ξανά με τη Νίκη, την πρώην του, που τον παράτησε πριν από 11 μήνες. Ωστόσο εκείνος ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει πως θα ξαναγυρίσει πάλι κοντά του. Δικαιωμένος για την υπομονή και την επιμονή του, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επανασύνδεση και κάνει σχέδια για το μέλλον του μαζί της.
Ο Τάκης συνεχίζει να πολιορκεί τη Νατάσσα και ο Ζαν Πιερ την Ειρήνη. Τα δυο κορίτσια, όμως, δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται. 'Ετσι, ο Ζαν Πιερ επιστρατεύει τη «γαλλική» του γοητεία ενώ ο Τάκης αρχίζει να συμβουλεύεται τον «έμπειρο» Γιώργο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Ιεροκλής Μηχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου ('Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη),  Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παπά (Μαρία), Κατερίνα Παππά ('Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
'Εκτακτη Συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Αχιλλέας), 'Ελενα Ασημακοπούλου (Νίκη) 
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, 'Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: 'Ανωση Α.Ε.