ΑΘΛΗΤΙΚΑ
7/5

Τεχνικός διευθυντής στη Βέροια ο Ζήσης Βρύζας

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Ο Ζήσης Βρύζας αφήνει τον ΠΑΟΚ και μετακομίζει λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια αναλαμβάνοντας τεχνικός διευθυντής της Βέροιας.

 

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ. Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας", επισημαίνεται.

 

Η θέση από χθες έμεινε ορφανή αφού ο Γιώργος Λάναρης αποτελεί παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ομάδας, καθώς χθες του επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο από τον ειδικό ανακριτή κ. Ανδρεάδη σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Έτσι χωρίς να χάσει χρόνο η ΠΑΕ Βέροια τον αντικατέστησε άμεσα με τον πρώην διεθνή άσσο Ζήση Βρύζα ενεργοποιώντας την συμφωνία που είχε μαζί του εδώ και λίγες ημέρες.

 

"Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μην σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής. Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια", ανέφερε ο κ.Λαναρής στην γραπτή του δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του λαμβάνοντας θέση και για τις κατηγορίες του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ