ΑΘΛΗΤΙΚΑ
8/9

Ψηλά το κεφάλι για την Εθνική μπάσκετ

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Ψηλά το κεφάλι, παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό απ' τη Σερβία στο Μουντομπάσκετ, είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις.

 

Ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, αλλά δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει απαράδεκτο τον τρόπο που προσέγγισαν, άπαντες το παιχνίδι.

 

"Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ξέρουμε καλά το σύστημα της διοργάνωσης, παίξαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, αλλά στο νοκ άουτ ήμασταν κακοί. Αξίζαμε κάτι παραπάνω σ' αυτή τη διοργάνωση. Περίμενα να παλέψουμε περισσότερο Δυστυχώς παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Η Σερβία απ' το τζάμπολ μάς κέρδισε πνευματικά, πριν μπούμε σε τακτικές λεπτομέρειες. Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε γιατί οι αντίπαλοι έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Έκαναν πολύ καλή δουλειά και μας τιμώρησαν σε κάθε ευκαιρία. Ο Μπουρούσης δεν είχε την ενέργεια για να βοηθήσει απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Συγχαίρω τη Σερβία, ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς και τους εύχομαι "Καλή Επιτυχία" στη συνέχεια" είπε απ' τη Μαδρίτη ο 47χρονος ομοσπονδιακός προπονητής.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ