ΚΟΣΜΟΣ
13/9

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Χ. Κλίντον

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στην εκδήλωση της 11ης Σεπτεμβρίου ο εκπρόσωπος Τύπου της υποψήφιας των Δημοκρατικών ανακοίνωσε πως έχει πνευμονία και ότι δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα υγείας.

 

Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί τον Τύπο είναι γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η Χίλαρι έκρυψε από τους συνεργάτες της ότι είναι άρρωστη, παρόλο που είχε διαγνωστεί από την περασμένη Παρασκευή, και συνέχισε την εκστρατεία της παρά τις συμβουλές των γιατρών για ξεκούραση.

 

Το επιτελείο της μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει ενδεχομένως έως τα τέλη της εβδομάδας στην προεκλογική εκστρατεία και αναγνώρισε το επικοινωνιακό σφάλμα σχετικά με το επεισόδιο της Χίλαρι: ότι δηλαδή χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες προκειμένου να βγει το δελτίο Τύπου για την υγεία της.

 

Την ίδια στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ που εδώ και καιρό αφήνει υπονοούμενα για την υγεία της Χίλαρι, εξέπληξε με την κίνησή του, να της ευχηθεί περαστικά.

 

Ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον, υποβάθμισε τη σοβαρότητα της κατάστασης της, δηλώνοντας στο αμερικανικό δίκτυο CBS ότι "ήταν καλύτερα χθές το βράδυ, πριν πέσει για ύπνο, είχε μια καλή νύχτα και νιώθει καλά".

 

Λίγες ώρες μετά η ίδια η Χίλαρι έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο CNN και είπε ότι νιώθει μια χαρά και ανυπομονεί να επιστρέψει στην εκστρατεία της.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ