ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/4

Αποχώρησε από το Ποτάμι ο Χάρης Θεοχάρης

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Την αποχώρησή του από το Ποτάμι γνωστοποίησε με επιστολή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος από σήμερα είναι και ανεξάρτητος βουλευτής.

 

Ο κ. Θεοχάρης, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι αρκετοί εμπιστεύθηκαν τον κ. Θεοδωράκη έγιναν λάθη και σημειώνει την "έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, στρογγύλεμα απόψεων" αλλά και διγλωσσία καθώς από τη μια το Ποτάμι στηρίζει την κυβέρνηση και από την άλλη την αντιπολίτευση.

 

"Εμείς επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συμπόρευση και με το ΠΑΣΟΚ και με τη Νέα Δημοκρατία.Η χώρα και η ιστορία όμως δεν θα μας συγχωρήσουν που προδώσαμε την ανάγκη για το καινούργιο.Αυτήν υπηρέτησα και αυτή θα συνεχίσω να υπηρετώ όχι μέσα από διαδικασίες για θέσεις και προσωπικές επιβεβαιώσεις. Μέσα από την παρρησία και την εκπροσώπηση όσων με εμπιστεύτηκαν από τον Ιανουάριο και μετά. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που κάθε νέος πολιτικός σαν και εμένα πρέπει να έχει απέναντι στη νέα γενιά. Αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού συναισθανόμενος ότι όσα μας χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα μας ενώνουν. Θα συνεχίσω όμως να δίνω τους αγώνες μέσα στο Κοινοβούλιο και κυρίως μέσα στην κοινωνία για τους 18 χιλιάδες πολίτες της Β’ Αθηνών που με ψήφισαν, αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον", καταλήγει η επιστολή του Χ. Θεοχάρη.

 

Σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, ο κ. Θεοχάρης, απέφυγε να αποκαλύψει εάν θα ενταχθεί στο δυναμικό άλλου κόμματος ή θα προχωρήσει στη δημιουργία δικού του πολιτικού φορέα.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ