ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/7

Γ.Βαρουφάκης στο MEGA για συμφωνία & την απουσία του από τη Βουλή

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Μεγάλα ερωτήματα και αντιδράσεις προκαλεί η στάση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιανη Βαρουφάκη, ο οποίος δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφισει στην κρισιμότερη ψηφοφορία των τελευταίων ετών, στέλνοντας μηνύματα -κατά την πάγια συνήθειά του- μέσω Twitter.

 

Ο κ. Βαρουφάκης βρίσκεται από χθες στην Αίγινα, ενώ ερωτηθείς από το MEGA γιατί δεν ήταν παρών στη Βουλή, δήλωσε ότι υπήρχαν πολλοί και σοβαροί λόγοι, τους οποίους και αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή που έστειλε στη Βουλή στην επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Ερωτηθείς τι απαντά στα σχόλια που ακούστηκαν και στις επικρίσεις που ο ίδιος δέχθηκε όταν η φωτογραφίες μέσα από το πλοίο που τον έδειχναν να έρχεται στην Αίγινα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, δήλωσε ότι δεν θέλει να απαντά σε κακοπροαίρετα, αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια, καθώς -όπως είπε- τους τελευταίους πέντε μήνες ό,τι και να κάνει σχολιάζεται αρνητικά, οπότε δεν μπορεί να ζει με τον φόβο τι θα ακουστεί κάθε φορά.

 

Ο πρώην υπουργός τόνισε με έμφαση το MEGA ότι στηρίζει στην προσπάθειά του τον διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει για τη συμφωνία.

 

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία, ο ίδιος παρέπεμψε στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ