ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/10

Πυρά Αλ.Τσίπρα στο ΚΚΕ & απάντηση Περισσού

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ΚΚΕ μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι την ώρα που ανοίγουν οι προϋποθέσεις να σηκώσει ο λαός κεφάλι, να βγουν οι εργαζόμενοι στο προσκήνιο, να αλλάξουν οι σημερινοί συσχετισμοί, είναι αδιανόητο η ηγεσία του ΚΚΕ να οχυρώνεται πίσω από μια αδιέξοδη γραμμή.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: "Είναι αδιανόητο να ακολουθεί πολιτική ίσων αποστάσεων, παραμένοντας ουσιαστικά έξω από τις εξελίξεις. Δεν είναι επαναστατική γραμμή αυτό. Με όσο επαναστατική φρασεολογία και αν την μασκαρέψεις, εξ αντικειμένου κάποιον βοηθά. Και εν προκειμένω δε βοηθά το λαϊκό κίνημα αλλά τους εχθρούς του. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λέει πρώτα από όλα ο δικός τους κόσμος".

 

Το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σε συνέχεια των λεγόμενων του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε σχόλιο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: "Όσο για το 'ριζοσπαστισμό' και την 'επαναστατικότητα' του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, την απάντηση δίνουν οι συνομιλίες με το ΣΕΒ, το Ντράγκι, τον Άσμουσεν καθώς και με άλλα κέντρα του κατεστημένου ευρωενωσιακά και αμερικάνικα".


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ