ΕΛΛΑΔΑ
14/10

Πρωτοπορία στην εγκατάσταση συστήματος εισροών - εκροών

Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to

Υπερσύγχρονο σύστημα εισροών εκροών καυσίμων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, όπου ανεφοδιάζονται τα βυτιοφόρα της, εισήγαγε γνωστή εταιρεία πετρελαιοειδών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Με αυτόν τον τρόπο η AVIN Oil ελέγχει τα πάντα, κατά τη διάρκεια της φόρτωσης του καυσίμου από τις δεξαμενές στα βυτιοφόρα και στη συνέχεια στα πρατήρια και έτσι εξασφαλίζει 100% όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ακριβή ποσότητα των καυσίμων που παραλαμβάνει ο κάθε πελάτης. Το σύστημα εισροών εκροών αποθηκεύει όλα τα στοιχεία φορτώσεων, ποσότητες, θερμοκρασίες και άλλα τεχνικά στοιχεία σε ειδικά ηλεκτρονικά μέσα τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές.

 

Επίσης όλα τα βυτιοφόρα είναι εξοπλισμένα με GPS αλλά και κάμερες, ελέγχοντας έτσι την πορεία των οχημάτων από τους σταθμούς φόρτωσης των καυσίμων στα πρατήρια που έχουν εγκαταστήσει το σύστημα εισροών εκροών. Για πρώτη φορά μια εταιρεία καταφέρνει να ελέγξει πλήρως την πορεία του καυσίμου της από την εγκατάσταση μέχρι το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου αλλά και τη δεξαμενή πετρελαίου του σπιτιού μας.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ