ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Περίληψη: Η σειρά που για 3 χρόνια καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει ανανεωμένη και  με ακόμα πιο δραματικές εξελίξεις.
Η εμφάνιση νέων ηρώων που έχουν στόχο να ανακτήσουν ό,τι τους στέρησαν στο παρελθόν, αναστατώνει την ήδη εύθραυστη ισορροπία στη ζωή των ηρώων μας και δρομολογεί νέες συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο κίνδυνος και ο έρωτας εναλλάσσονται δημιουργώντας νέες καταστάσεις γεμάτες ένταση και πάθος.
Ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Αλεξάνδρα, η Μάνια, και όλοι όσοι υπάρχουν γύρω τους θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα και του μίσους, του καλού και του κακού, της αγάπης και της εκδίκησης... Η αποκάλυψη της πραγματικής  ταυτότητας των νέων ηρώων θα σημάνει την αρχή του τέλους. Οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και καταλυτικές για τις ζωές όλων...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Πουρσανίδης, Αννίτα Κούλη, Μάξιμος Μουμούρης, Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Ορέστης Τρίκας, Γιώργος Σουξές, Κατερίνα Γερονικολού, 'Ελενα Ασημακοπούλου, Τζένη Διαγούπη, Σπύρος Σαραφιανός, Μυρτώ Αυγερινού, Μιχάλης Μητρούσης, Ισαβέλλα Δωροπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ανδρέας Ορφανίδης.
Θα εμφανιστούν σε ορισμένα επεισόδια: Ελισάβετ Μουτάφη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, κ.ά
Special Guest: Αλέξανδρος Σταύρου

Σενάριο: Ομάδα σεναριογράφων. Σκαλέτες: Γιώργος Κρητικός, Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Διάλογοι: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρία Μαντή. Επιμέλεια σεναρίων: 'Αννα Αδριανού, Γιάννης Μπότσης.
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ & ομάδα σκηνοθετών
Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
Εκτέλεση Παραγωγής:  ΑΝΩΣΗ Α.Ε.