ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 240

Περίληψη: Η Βίκυ βρίσκει τον Δημήτρη και αφού του εκμυστηρευτεί τις υποψίες της για τον 'Αρη, του ζητά να τον κάνει να ομολογήσει το παιχνίδι που έπαιξε στον Σταύρο. Ο Θεόφιλος λέει επίμονα στη Νάνση πως τη θεωρεί πλέον δικιά του. Ο Μακρής επισκέπτεται τον Βολιώτη και τον προειδοποιεί αυστηρά να κρατηθεί μακριά από τη Μαντώ και τη φάρμα, αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Σάκης ζητάει επίμονα τα λεφτά του από τον 'Αρη και τον αποκαλεί κομπλεξικό που προσπαθεί να εκδικηθεί με τέτοιους ύπουλους τρόπους τον Σταύρο. Ο Ρώσος λέει στη Χρύσα τις υποψίες του για τον 'Αρη και την ανάμειξή του στη ληστεία που δήθεν αποδόθηκε στον Σταύρο. Η Χρύσα δεν το δέχεται αρχικά, αλλά με τα πολλά πείθεται να μιλήσει στον 'Αρη και να μάθει ποιοι ήταν οι συνεργοί του...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Κάτια Νικολαΐδου (Ευδοκία), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά. 

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.