ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 228

Περίληψη: Ο Κίμωνας συνειδητοποιεί πως ο Μαλτέζος και η Ευδοκία έχουν συμμαχήσει και έχουν στήσει ένα ύπουλο κόλπο σε βάρους αυτού και της Αλεξάνδρας. Οι εξετάσεις στο κολέγιο ξεκινούν και η 'Αννα διαπιστώνει ανήσυχη πως ο Σταύρος δεν έχει έρθει να δώσει το μάθημα. Η Βίκυ και ο Δρόσος είναι πανικόβλητοι από την εξαφάνιση του Σταύρου και ψάχνουν τρόπο να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στον Κίμωνα πως ζήτησε από τον Δημήτρη να χωρίσουν, αλλά φοβάται για τις αντιδράσεις του, γιατί δεν έδειξε να το αποδέχεται με κανέναν τρόπο. Ο Σταύρος συναντιέται κρυφά με τη Φαίη και της ανακοινώνει την απόφασή του να το σκάσει, γιατί δεν αντέχει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στη φυλακή...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Κάτια Νικολαΐδου (Ευδοκία), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά. 

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.