ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 204

Περίληψη: Η Χρύσα, μετά από την παρέμβαση του Δημήτρη, αφήνεται ελεύθερη. 'Ενας φωτογραφικός φακός, όμως, καταγράφει τα πάντα... Η 'Αννα και ο Θεόφιλος επισκέπτονται τη Μαντώ να τη συγχαρούν για το γάμο της και της προτείνουν να την παραδώσουν αυτοί στον Γιάννη. Η Φρύνη λέει στη Φαίη πως η Χρύσα θέλει να της μιλήσει και τη συμβουλεύει να την ακούσει, μήπως μάθει τίποτα που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σταύρο. Ο 'Αρης βρίσκει τον Ρώσο και του ζητάει να αφήσει ήσυχη τη Χρύσα. Ο 'Αρης πηγαίνει στον Δημήτρη και του ζητάει βοήθεια για την άσκηση του διεθνούς μαθηματικού διαγωνισμού. Ο Δημήτρης αναγνωρίζει τη σπείρα και παγώνει... Η Μαντώ, η Σάννυ και η 'Αντα, τσεκάρουν κεφάτες, τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ενώ η Φρύνη βιντεοσκοπεί τον Γιάννη για να ετοιμάσει ένα βίντεο - έκπληξη για τη Μαντώ. Στο μεταξύ, κυκλοφορεί η εφημερίδα με τις φωτογραφίες της Χρύσας όταν βγαίνει από τη φυλακή...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.