ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 182

Περίληψη: Με πρωτοβουλία της Φρύνης, η παρέα βοηθά τη Μαντώ να σιγυρίσει τη φάρμα, προκειμένου να μπορέσει αυτή να χρησιμοποιηθεί ως χώρος γυρίσματος. Η Φαίη ρωτάει τον Σταύρο για τον πατέρα του και εκπλήσσεται όταν ακούει πως είναι ζωντανός. Ο Σταύρος της δηλώνει αποφασισμένος να τον βρει. Η Χρύσα ενημερώνει τον Δημήτρη πως η Αλεξάνδρα δεν φαίνεται καλά τελευταία και τον συμβουλεύει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της, προκειμένου να αποφύγει μία προσέγγισή της με τον Κίμωνα. Ο 'Αρης βγαίνει ραντεβού με τη Μάρω και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη έχει σκληρύνει αρκετά τη στάση της... Ο Σταύρος λέει στη Βίκυ πως είδε τον Δημήτρη έξω από το σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις. 'Αρης και Χρύσα αποφασίζουν να στείλουν τον Σταύρο στη φυλακή με τη βοήθεια του Σάκη... Η Χρύσα ακούει με ανακούφιση πως η Αλεξάνδρα θα περάσει την υπόλοιπη μέρα της με τον Δημήτρη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.