ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 244

Περίληψη: Ο Μάρκος πάει να γραφτεί στο Κολέγιο και φλερτάρει έντονα τη Νάνσυ, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει με το ύφος του. Η Βίκυ πάει στην Ασφάλεια να δει από κοντά τον Σταύρο και τη Φαίη. Μάνα και γιος αγκαλιάζονται και ανταλλάσσουν συγκινητικές κουβέντες και έπειτα η Τάνια παίρνει τα παιδιά για να τα οδηγήσει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο μάρτυρας. Η Αλεξάνδρα καλεί τον 'Αρη στο γραφείο της και του ζητάει να τις γνωρίσει άμεσα την κοπέλα του, προκειμένου να πειστεί ότι πήρε τα λεφτά για τον λόγο που της είπε. Ο μάρτυρας δεν αναγνωρίζει τη Φαίη και τον Σταύρο ως δράστες της ληστείας και έτσι τα παιδιά αθωώνονται Ο Δρόσος, όμως, είναι αποφασισμένος να δει ποιος τους την έστησε και όλα τα στοιχεία οδηγούν στον Σάκη... Η Σάννυ βλέπει τον καυγά του Θεόφιλου με τη Νάνσυ και προειδοποιεί τη μητέρα της πως ο Θεόφιλος είναι επικίνδυνος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Υρώ Λούπη (Λουίζα) Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Κάτια Νικολαΐδου (Ευδοκία), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.