ΕΛΛΑΔΑ |
Επιστροφή στα MEGA Γεγονότα |
Δεν βρέθηκε δημοσίευση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ |
Ενδείξεις ευθύνης γιατρών προκύπτουν από το πόρισμα της κατεπείγουσας ΕΔΕ σχετικά με τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη.
24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, με βασικά αιτήματα, την αύξηση των μισθών στο δημόσιο, την ενίσχυση της απασχόλησης και για το φορολογικό.
Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης.
Ομάδα 20-25 περίπου αντιεξουσαιστών κατάφεραν τη Δευτέρα να εισβάλουν στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διεξαγόταν το συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν την Κυριακή οι εκπρόσωποι των αγροτών που παραμένουν σε 12 μπλόκα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, καταγγέλλοντας το υπουργείο για αδιαλλαξία.
Ειδικά σχέδια για την αντιμετώπιση της "έκρηξης" της εγκληματικότητας που παρατηρείται την τελευταία περίοδο στη χώρα μας καταστρώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Στο φως η δράση κυκλώματος συμβεβλημένων γιατρών με το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων. Σε συνεργασία με υπαλλήλους και ελεγκτές του ταμείου, εισέπρατταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χρεώνοντας συνταγές-μαϊμού.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν οι ληστές που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για ζευγάρια και περιπατητές στο δάσος του Σέιχ Σου.
10 τελωνειακοί κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής επέτρεπαν χωρίς έλεγχο την έξοδο φορτηγών προς την Αλβανία, ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο.
Ένοπλη ληστεία με λεία 250 000 ευρώ πραγματοποίησαν τέσσερις θρασύτατοι ληστές, μέρα μεσημέρι την Τετάρτη, στον σταθμό του μετρό στην Εθνική Άμυνα.
Ψηφιακές τάξεις στα σχολεία όλης της χώρας από Σεπτέμβριο. Η διδακτική ύλη και η διδασκαλία περνούν μέσα στους Η/Υ, ενώ προστίθενται σύγχρονα εργαλεία γνώσης, όπως οι διαδραστικοί πίνακες.
Αλλαγές στον συγκοινωνιακό χάρτη της Βορειοανατολικής Αττικής από τη Δευτέρα, με τη λειτουργία του μεγαλύτερου σταθμού μετεπιβίβασης λεωφορείων στο σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείου και τη μεταφορά εκεί αρκετών από τις υπάρχουσες αφετηρίες.
Δραματική αύξηση σημειώνουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις το 2009, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σκάνδαλα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης στον χώρο της δημόσιας υγείας φέρνει στο φως το σώμα επιθεωρητών υγείας στην έκθεσή του για το 2008.
Την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες μετά από συνελεύσεις. Ενιαίο μέτωπο σχημάτισαν οι αγρότες 20 μπλόκων. Συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα ζητήσει η επιτροπή των αγροτών.