ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - Επεισόδιο : 293

%PHOTOCAPTION%

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 293

Περίληψη: Ο Βολιώτης απειλεί ότι θα σκοτώσει τον Χριστόφορο, που, έντρομος, του ορκίζεται ότι θα κανονίσει να πουληθεί η φάρμα άμεσα. Η Βίκυ ανησυχεί για την αντίδραση του Σταύρου και παρακαλεί τη Φαίη να του σταθεί και να τον προσέχει. Ο 'Αρης κρίνει ότι η Αλεξάνδρα δεν τιμώρησε αρκετά τον Μαλτέζο και την παροτρύνει να του πάρει την εταιρεία και να τον καταστρέψει. Ο Θεόφιλος εξακολουθεί να κρατάει τη Νάνσυ κλειδωμένη στο ξενοδοχείο. Η Σάννυ επικοινωνεί μαζί της και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά... Η Φαίη προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σταύρο, που δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει όσα του είπε η Βίκυ. Ο Ρώσος και η Χρύσα συμφωνούν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αλλά η Χρύσα ψάχνει σε αγγελίες για να αγοράσει κάτι, χωρίς να του το πει...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), Υρώ Λούπη (Λουίζα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Τάσος Παλατζίδης (Χριστόφορος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.