ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - Επεισόδιο : 268

%PHOTOCAPTION%

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 268

Περίληψη: Ο 'Αρης εξομολογείται στην Αλεξάνδρα πως η αγάπη του γι' αυτήν είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή του. Ο Ρώσος υποψιάζεται ότι η Τζίνα πούλησε το μερίδιό της από το μαγαζί, αλλά η Χρύσα δεν τολμά να του πει την αλήθεια. Για άλλη μια φορά η Φαίη χάνει την ισορροπία της και αρχίζει να ανησυχεί με τη συχνότητα που της παρουσιάζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ο Δημήτρης καλεί την 'Αννα στο γραφείο του και της λέει πως δήθεν ανακάλυψε το γιο του και τη Βάσω Παπαναστασίου, ενώ περιμένει να δει τις αντιδράσεις της 'Αννας... Ο 'Αρης ζητάει από τη Χρύσα να δώσει το κολιέ της γιαγιάς τους στη Φαίη εκ μέρους του...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Υρώ Λούπη (Λουίζα) Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Τάσος Παλαντζίδης (Χριστόφορος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.