ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - Επεισόδιο : 167

%PHOTOCAPTION%

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 167

Περίληψη: Ο Δημήτρης προσπαθεί να μεταπείσει την Αλεξάνδρα ως προς το θέμα της Κρίστης, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη και ο Δημήτρης την κατηγορεί ότι το κάνει για χάρη του Κίμωνα. Η Μαντώ βρίσκει τον Γιάννη δεμένο και χτυπημένο στη φάρμα και τρέχει να τον περιποιηθεί. Ο Δημήτρης ρωτάει τη Χρύσα την ειλικρινή γνώμη της για τον Σταύρο, και εκείνη του λέει πως δεν θα ήθελε να φύγει από το κολέγιο. Ο 'Αρης δεν χάνει ευκαιρία να πικάρει τον Σταύρο στο κολέγιο και μάλιστα κάνει ένα δώρο εξαιρετικά κακού γούστου στη Φαίη. Η Μαντώ δίνει στον Μηνά όλα τα λεφτά που είχε στην τράπεζα και τον εκλιπαρεί να τους δώσουν χρόνο για να βρουν τα υπόλοιπα. Τα παιδιά στο κολέγιο κάνουν αποχή, προκειμένου να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην Κρίστη. Η Λένα πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη και σχεδόν τον πετυχαίνει αγκαλιά με τη Βίκυ. Η Κρίστη έχει μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γρηγόρη, όπου του αναφέρει πως το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο ίδιος ο εαυτός του, αλλά πως αυτή σε κάθε περίπτωση σκοπεύει να παραιτηθεί...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), 'Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)  και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου ('Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων : Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.