ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ - Επεισόδιο : 33

%PHOTOCAPTION%

Περιγραφή: Το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη.  Η ιστορία ξεκινά το 1969 και εκτυλίσσεται στην Αχαϊκή γη. Μέσα από τη ζωή και τις ιστορίες των πολυάριθμων ηρώων του απεικονίζεται το κοινωνικό μωσαϊκό και η πολιτικοοικονομική κατάσταση της εποχής.
Στη ιστορία πρωταγωνιστεί η οικογένεια Βίλλη που ίδρυσε την πρώτη βιομηχανία κρασιών στην Ελλάδα, την «Οινοποιία Αιγίου». Κεφαλή της οικογένειας είναι η Ναταλία Βίλλη, μια δυναμική και πανέξυπνη γυναίκα, ενώ από τον νεαρόκοσμο της οικογένειας ξεχωρίζει ο δραστήριος και ικανός στη δουλειά του Ζανής, γόνος της παράνομης σχέσης του γαμπρού της Ναταλίας Βίλλη με μια εργάτρια, ο οποίος είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας και τον μισούν, όπως και τον πατέρα του. Τον Ζανή θα ερωτευθεί η γοητευτική Μελιώ Βίλλη, με έναν έρωτα τόσο ανακατεμένο με μίσος και οργή, που τελικά θα οδηγήσει στην τρέλα και στον θάνατο.
Στη σειρά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση η Μαρία Καβογιάννη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Μιμή Ντενίση(Μελιώ), Στράτος Τζώρτζογλου(Ζανής),Θόδωρος 'Εξαρχος, Τζένη Ζαχαροπούλου, Χρήστος Καλαβρούζος, Τατιάνα Παπαμόσχου, Γιώργος Παπαδημητράκης, Λίνα Τριανταφύλλου, Κατερίνα Χέλμη
Σενάριο: Σούλα Πιερράκου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος