Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Επεισόδιο : 82

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82
'Ηταν μια φορά μια απουσία...

Περίληψη: Ο Θανάσης και η Ελπίδα αποφασίζουν να πάνε διακοπές στο βουνό. Η Ναταλί και ο Κωνσταντίνος θα τους «φορτωθούν» κι έτσι ο Πέτρος θα μείνει μόνος στο σπίτι. Για να γιορτάσει το γεγονός αποφασίζει να κάνει πάρτυ και να καλέσει το μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτώ, μια κοπέλα 3-4 χρόνια μεγαλύτερή του, που αγνοεί όμως παντελώς την ύπαρξή του. Την απουσία του Θανάση θα την εκμεταλλευτεί και ο Παντελής, ο οποίος μετά από μια σικέ κλήρωση θα ανακηρυχτεί νέος διαχειριστής της Πολυκατοικίας... Η Ελένη θα προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με τον Μανώλη, αλλά μόλις αυτός της πει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση, η Ελένη θα τα φτιάξει και επίσημα με τον Αντώνη (τον ψυχολόγο-σύμβουλο). 'Ολα αυτά θα ανατραπούν όταν η Κλειώ, η νέα σχέση του Μανώλη, θα εκφραστεί κάπως περίεργα την ώρα του σεξ. Η 'Αννα θα παρεξηγήσει κάποια λόγια του Τάκη και θα πιστέψει πως της κάνει πρόταση γάμου. Ο Τάκης για να μην τη στεναχωρήσει θα της προτείνει όντως να παντρευτούν χωρίς όμως να έχει υπολογίσει μια μικρή λεπτομέρεια. 'Οτι δηλαδή είναι ακόμα παντρεμένος με τη Λουκία! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης)
Κωνσταντίνος ο Γιάννης Παπαζήσης, 'Αννα η Ευτυχία Σίδερη, Παντελής ο Ηλίας Ζερβός, Τζώρτζια η Νεφέλη Ορφανού, Αντώνης ο Γιώργος Ηλιόπουλος, Κλειώ η Ελένη Σιδερά

Διασκευή Σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, 'Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ

επιστροφή
στην κορυφή