ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 

Περιγραφή: Η νέα καθημερινή δραματική σειρά, «Ραγισμένες Καρδιές», έρχεται στο Mega. Στην επιτυχημένη τούρκικη σειρά -πρώτη σε τηλεθέαση στη γειτονική χώρα- πρωταγωνιστεί η Nurgl Yeilay, η οποία, ως Γιασεμίν, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους 'Ελληνες τηλεθεατές στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «'Ερωτας και Τιμωρία».
Η Γκιουλσερέν Γκιουλπινάρ, μια φτωχή κοπέλα, γεννά ένα κοριτσάκι, την Τζανσού. Στο ίδιο μαιευτήριο, την ίδια ώρα, η Ντιλάρα Γκιουρπινάρ, σύζυγος του Τζιχάν, ζάπλουτου ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων, γεννά τη Χαζάλ. Από ένα μοιραίο σφάλμα στο μαιευτήριο, τα μωρά αλλάζουν θέσεις και παραδίδονται στη λάθος οικογένεια.
Για 15 χρόνια, οι μητέρες αγνοούν το γεγονός ότι ή μία μεγαλώνει το παιδί της άλλης. 'Ενα παιχνίδι της μοίρας γίνεται η αιτία ο Τζιχάν να γνωρίσει τυχαία την Γκιουλσερέν και την "κόρη" της, Χαζάλ, η οποία είναι στην πραγματικότητα η δική του κόρη. 'Ενα ατύχημα φέρνει την Τζανσού στο νοσοκομείο και οι γονείς της πληροφορούνται από τους γιατρούς ότι δεν γίνεται να είναι δικό τους παιδί. Ψάχνοντας, οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν το λάθος. 'Οταν η μοίρα φέρνει την Γκιουλσερέν και τον Τζιχάν ξανά κοντά, όσο κι αν προσπαθούν οι δυο τους να αγνοήσουν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αυτό φαντάζει αδύνατο...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Nurgl Yeilay (Γκιουλσερέν Γκιουλπινάρ), Erkan Petekkaya (Τζιχάν Γκιουρπινάρ), Ebru zkan (Ντιλάρα Γκιουρπινάρ), Civan Canova (Ραχμί), Tolga Tekin (Οζκάν), Cemal Hnal (Αλπέρ), Nursel Kse (Κεριμάν), Gne Emir (Σολμάζ), Alina Boz (Χαζάλ), Leyla Tanlar (Τζανσού), Burak Tozkoparan (Οζάν)

Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan
Σενάριο: Yildiz Tun
Μουσική: Mayki Murat Basaran, Onder Umit,Ayse nder

επιστροφή
στην κορυφή